Kapitel 9: Spionjobb och välkomstmiddag

Men Sötnos märkte, att det inte skulle bli alldeles lätt att smyga in i städskrubben. Folk gick hela tiden fram och tillbaka framför dörren till städskrubben, och städerskorna hämtade hela tiden nya redskap ur städskrubben. Men just då fick hon en lysande idé. Om hon inte kunde komma till städskrubben klädd i prinsessklänning och smycken, kunde hon ju klä ut sig till städerska! Hon hade nämligen märkt att det låg en påse med städerskekläder precis utanför städskrubben. Nu gäller det att vara snabb, tänkte Sötnos.
-Följ mig, Bullan. Viskade hon medan hon kastade sig mot påsen med kläder. Hon grabbade tag i en tröja och ett par byxor och rusade sedan så kvickt hon bara kunde in på personal WC:n. Snart steg hon ut, och såg precis ut som en städerska. Det var enkelt att dölja Bullan också, eftersom kläderna var en aning stora så han rymdes in i Sötnos tröja. Sedan var det bara att gå in i skrubben. Och ingen misstänkte ett dugg! Sötnos lade fast dörren med en smäll, och placerade en låda med handdukar framför den. Hon ville ju inte bli upptäckt. Sedan slet hon av sig städerskekläderna och lade Bullan ner på golvet.
-Nu undersöker vi! Sade Sötnos bestämt.

Under tiden satt Pärlenos i den prydliga matsalen runt ett maffigt matbord med allt från Tryffelsvampsglass till avokado-morotsbiff och en massa annat. 
-Jag tycker att killen med blonde hår och stora muskler är snyggast i "Lyxliv i London"! Babblade Prinsessan medan hon högg in på sin inrefilé-biff.
-Ja, absolut! Instämde hotellägar-Penny. Heter han inte Julius Von Morrhår? Pärlenos betraktade Penny. Penny var en rund, brunhårig medelålders tant med ett vänligt ansiktsuttryck. På den högra sidan av henne satt en blonde, lite slankare tant som presenterade sig som Lillianne. På den vänstra sidan satt en också brunhårig tant, med breda axlar. Hon hette Bea. Mitt imot Bea satt Gunnar, Pennys bror. Han verkade ganska tråkig. Han varken sade något, eller visade det minsta intresse till diskussionen om "Lyxliv i London". Men det kan man ju förstå, "Lyxliv i London" är ju ganska tråkigt att diskutera, så Pärlenos bestämde sig för att strunta i det.