Klockan var elva på förmiddagen, och jag stod framför min spegel och fixade min makeup. Jag smörjde på mitt nya läppglans med glitter som jag köpt igår. Det passade alldeles perfekt med mina rosa glittriga jeans, och min nya tröja som det stod "2 cool 4 u" på. Sedan tog jag ett par selfies som jag lade upp på Instagram. 
-Ers höghet, Christopher är här för att träffa er. Meddelade Annika, som dykt upp på tröskeln till mitt rum.
-Tack, säg åt honom att jag kommer om ett ögonblick. Svarade jag, utan att titta upp.
-Visst, det skall jag göra. Annika skyndade sig ner för trapporna. Jag kollade min makeup för sista gången, och borstade mitt hår hastigt. Sedan skyndade jag också ner.
-Hej älskling! Ropade jag, och kysste honom på kinden.
-Hej Pärlan, hur mår du idag då? Dina kläder ser snygga ut! Komplementerade Christopher.
-Jag vet, de är nya. Svarade jag, och poserade med mina vackra kläder. Kom in då, så kan vi diskutera vad som har hänt. När han hade tagit av sig sin jacka, gick vi till mitt rum.
-Jag hörde att du var på klädinköp med Yasmine igår? Sade Christopher.
-Jo, vi hade jättekul! Men jag blir ibland ganska sur på henne och hennes snoffsiga attityd. Hon väckte mig mitt i skönhetssömnen i förrgår! Visst är det oartigt, Christopher?
-Ja, det kan man väl säga... Tyckte Christopher.
-Tycker du att hon borde vara artigare mot mig, jag är ju ändå en högre klass-person? Men jag är glad att du åtminstone är trevlig och hyfsad mot mig! Sade jag, medan jag smörjde på ett till lager av läppglanset framför spegeln.
-Mmm... Mumlade Christopher fundersamt. Men jag tror att jag borde börja gå. 
-Okej älskling! Jag ringer dig sen, så kan vi planera en dejt. Puss, puss! Hälsade jag, och kallade på en assistent att hämta hans jacka. När Christopher hade gått, fortsatte jag min dag med att smaka på olika julskinkskryddor, och med att sysselsätta mig med en massa andra av slottets högre klass-aktiviteter.