Jag låg i min säng, mellan 28 sidenkuddar, och drömde om flygande kaniner. Men när solstrålarna trängde sig genom en glänta i de rosa gardinerna, blev jag tvungen att stiga upp. Klockan visade kvart över åtta, och jag kunde höra assistenterna när de ställde i ordning morgonmålet på den nedre våningen. Jag valde ut en blå morgonrock utöver mina femton morgonrockar i klädrummet, och trippade ner för trapporna. Jag möttes av en genomträngande doft av gröt, och kom på att det var ju första advent! Jag skyndade mig upp tillbaks och valde ut en röd morgonrock med snöflingor istället. Assistent Laila höll på att bädda min säng.
-Godmorgon Ers Nåd, vill ni att de rosa och lila sammetskuddarna från indien ska bytas ut mot röda och vita kuddar med Swarovski-kristaller och tylldekorationer istället? Det är ju lillajul och allt.
-Ja, absolut. Ni kan väl också byta ut mina lakan till de vita med blåa snöflingor? Svarade jag medan jag letade efter min morgonrock.
-Självklart, Ers Höghet. Svarade Laila, och gick raskt iväg med fem sidenkuddar i famnen.

Efter morgonmålet gick jag till slottets Spa-område för min dagliga avslappningsrutin med bubbelbad och massage. Idag valde jag ut en ansiktsmask med kaneldoft, eftersom det var ju lillajul och allt. Resten av dagen gick åt att planera min och Yasmines "Veckans shoppingresa" som vi utförde varje vecka i något av landets dyraste kläd-och-smink-affärer, och åt att titta på när någon assistent målade mina naglar. Med det mäst värdefulla nagellacket i den mäst rosenröda nyansen, förstås!

__________________________________

God lillajul Glitterspots!🎅🏻🎄Hoppas ni gillade min juldagbok. Ha det så bra!🐾💖 OBS! Nästa del är ute på torsdag.🤗

~Pärlenos😘💋

Min Instagram: @parlenos4ever